De revelion am
mâncat prima datǎ acest aperitiv care ne cam fǎcea cu ochiul pe atâtea şi atâtea
bloguri.
Am folosit branzǎ
de burduf (cam 150 de grame) şi o cutie de Philadelphia light. Am fǎcut o pastǎ
cu care am îmbrǎcat boabe de struguri negri şi le-am trecut prin condimente. Pasta
trebuie lǎsatǎ la frigider un sfert de orǎ sǎ poatǎ fi modelatǎ mai bine. Eu
mi-am udat mainile cu apǎ rece dupǎ fiecare 3-4 biluţe. Am pregǎtit farfurioare
cu mǎrar, susan, mac şi boia iute şi asta a ieşit. (Cu ocazia asta, am fǎcut şi
o prostie mare, de nerepetat, şi simt deja cum papilele mele se înfioarǎ
retrospectiv: am cumpǎrat mǎrar la pliculeţ care nu e bun, dom’le, nu e bun).
Nouǎ ne-au plǎcut
cel mai mult cele cu mac şi susan.
Bon app’!
Etichete: aperitiv, boia, branza de burduf, mac, marar, struguri, susan