Ȋn acest timp m-am ocupat de umpluturǎ. Am desfǎcut un broccoli mic în florete şi le-am
opǎrit în apǎ fierbinte timp de 3-4 minute. Am stins focul, le-am transferat
într-o sitǎ şi le-am trecut prin apǎ rece ca sǎ se întrerupǎ procesul de
fierbere şi sǎ-şi pǎstreze culoarea verde.
Ȋntr-un bol, am amestecat 3 ouǎ cu 4 linguri cu
vârf de smântânǎ, am adǎugat o legǎturǎ de ceapǎ verde mǎrunţitǎ şi am
amestecat bine. Radem apoi deasupra 50
de grame de parmezan proaspǎt ras, 100
grame de brânzǎ de caprǎ şi 100
grame de caşcaval. Potrivim de piper.
Scoatem aluatul din frigider şi îl întindem cu sucitorul pe
masa presǎratǎ cu fǎinǎ. Ȋl transferǎm în tavǎ, presând cu degetele şi
prinzându-l bine de margini. Ȋl dǎm la cuptorul încins la 180 de grade timp de
10 minute.
Ȋl scoatem, turnǎm o parte din compoziţie de brânzǎ, apoi
aranjǎm broccoli-ul şi, la final, turnǎm şi restul de compoziţie. Ȋl mai lǎsǎm
la cuptor vreo 30 de minute. E bun şi a doua zi de luat la serviciu.
Reţeta a apǎrut şi pe icook.
Bon app'!