Azi a mers greu cu
lucrul. Am stat mult, n-am procrastinat, sau poate că tot aia e atunci când
faci cercetare şi pe drum dai de subiecte faine care te acaparează, dar te şi
îndepărtează de la activitatea iniţială. Mă simt cumva plină de lucruri, mi s-a
confirmat deja a nu ştiu câta oară cât de multe am de învăţat, dar pe mine nu
mă sperie asta. E cel mai reconfortant lucru pe care pot să-l aflu despre mine.
M-am înscris la un curs şi am impresia c-o să ies din zona de confort destul,
că o să mă provoace să mă gândesc la lucruri în 'nşpe mii de feluri şi că asta
n-o să facă decât să mă îmbogăţească mental şi emoţional. Am proiecte pentru
blog, pentru viaţa mea şi a noastră. Sunt plină de lucruri, ăsta e lucrul pe
care-l simt acut în momentul ăsta, şi pe care sper să le las la lumină şi aer,
să le pun în cuvinte cum pot eu mai bine, să dau ce-i mai bun din mine şi să
fiu fericită c-am făcut asta.
Toată aglomerarea asta
de fluturi şi gânduri n-are cum să nu-ţi facă foame aşa că iată ce-am pregătit:
O
baghetă franţuzească tăiată pe lung. Amestecăm 100 grame unt şi 3 căţei de usturoi tocaţi mărunt. Le punem într-o crăticioară pe
foc. Aşteptăm să se topească untul şi ungem feliile de baghetă cu amestecul
ăsta.
Pe deasupra - bucăţi de
mozzarella (eu am folosit cam 170 de
grame în total). Presărate apoi cu nişte pătrunjel
(cam o lingură).
Dat la cuptorul încins
la 200 de grade timp de 10 minute.
Gata!
Bon app’! :)
Etichete: garlic cheese bread sticks, mozzarella, usturoi