N-am multe lucruri de
spus azi, în afara faptului că m-am trezit cu o foame de lup. Am uitat de ea
cât timp am lucrat – nu ştiu cum, dar am reuşit să mă mobilizez şi să încep la
7 fix -, m-am amăgit cu apă şi ceai şi după aia, mi-am adus aminte că-i joi.
Asta, în agenda mea personală, înseamnă că pot să dau o fugă la Brutăria Colţ de Pâine să-mi iau de mult râvnita pâine cu turmeric şi negrilică. Am
fost şi m-am întors şi cu pâinea, şi cu o bucată de cozonac cu nucă multă.
Apoi mi-am zis c-am
aşteptat destul, aşa c-am pus vreo 100
grame de mazăre congelată în apă fiartă şi am lăsat-o să asude acolo vreo 3
minute, cu capacul pus.
În timpul ăsta, am
fărâmat cu furculiţa 100 grame de brânză
de capră, pe care am amestecat-o cu nişte mărar tocat mărunt şi un fir
de ceapă verde.
Am scurs apa şi am lăsat mazărea puţin la răcit. După asta, am pus mazărea peste amestecul
de brânză, mărar şi ceapă şi am amestecat cu grijă.
Comédia asta am
întins-o peste două felii de pâine cu negrilică şi turmeric şi-am mâncat. S-a
mai întâmplat şi-o salată din roşii, castraveţi, ardei şi ridichi, dar am
tăiat-o la montaj. A fost, oricum, bună şi ea. Iar amestec de mazăre, brânză de
capră şi mărar i-a rămas şi lui Luc. Diseară o să fie şi el fericit. :)
Etichete: branza de capra, mazare, sandvis cu mazare si branza de capra