Un
ceai / cocktail la ceainăria Open Heart. Eu cu Chai Me in
Red, Luc cu Piña Colada. Servirea e uber friendly, iar de acolo de unde eşti
cocoţat, poţi spiona în linişte pe oricine ai dori. :) Fun fact: nu ştiu sigur
dacă se vede, dar în mijlocul acestei fotografii este un punct ceţos. Nu, nu e
de la aburii ceaiului, ci de la Luc care şi-a lipit nasul la un moment dat de
obiectiv. Ne-am dat seama de asta de-abia acasă.
Ca să rămânem tot în
zona ceainăriilor – în ultima zi, am intrat într-o doară în CTS Corner, un magazin cu ceai, condimente
şi cafea. Am multe ceaiuri şi mirodenii prin sertare, aşa c-am strâns din
dinţi şi doar m-am uitat la ceainice şi ceşti. Luc, în schimb, a cerut şi a primit
un sfat despre cum se face cafeaua la ibric de la unul din cei mai simpatici
oameni pe care i-am întâlnit vreodată în astfel de magazine. Calm, bonom,
cunoscător. Dragă domnule Panait, ştiu că nu o să citiţi asta, dar Luc şi-a
făcut cafeaua azi dimineaţă după reţeta dumneavoastră! :)

Ultimele ore de Braşov
au fost udate cu vin pentru sărbătorirea a 5 ani de Ioana şi Luc :). La Vino e Sapori, un wine-bar italienesc, tot
prin centru, cu un vin rosé Piccini Memoro şi unul alb (numele l-am uitat), reci
şi bune, cu bruschete mediteraneene şi câteva feliuţe străvezii de Sardo, o brânză
italiană maturată cu gust plin. Mi s-a părut asemănătoare cu Pecorino, deci
bună. Ne-am grăbit un pic ca să nu pierdem trenul, dar a fost o experienţă
faină.
Mulţumim, Braşov, ai
fost gura de aer proaspăt de care aveam nevoie!
|