Edit: Câştigătoarea concursului St.
Dalfour este Diana Solomon,
comentariul cu numărul 6. Felicitări, Diana! Aştept din partea ta un mail ca să
vedem cum ajung la tine borcanele cu gem. :)
Săptămâna trecută, un
curier a bătut la uşa mansardei mele şi mi-a pus în braţe două cutii simpatice
pline cu gem St. Dalfour. Mi-au prins tare bine, vă zic, mai ales că sunt
într-o perioadă – cred că “de vină” e şi vremea de afară – când îmi place să-mi
fac pâine prăjită, s-o ung cu un strat rezonabil de unt şi apoi cu gem sau
dulceaţă.
După cum se vede şi în
fotografie, gemurile St. Dalfour sunt ambalate în borcane foarte şic şi vin în
combinaţii din cele mai gustoase. Dar ce e cel mai important de reţinut este că
nu conţin zahăr adăugat, gustul dulce al
gemului provenind din zaharurile prezente în fructe şi un sirop natural din
struguri şi curmale. În plus, eticheta mai spune că nu conţin nici conservanţi, arome sau coloranţi.
Nu vă mai ţin pe jar,
aşa că vă spun că am pentru unul dintre voi o cutie care conţine 5 gemuri. Ca să
le câştigaţi, spuneţi-mi în secţiunea de comentarii de mai jos cum veţi folosi gemul de la St. Dalfour (poate
veţi face o prăjitură- ce prăjitură?, poate veţi dărui unul şi pe celelalte le
veţi păstra pentru familia voastră sau poate, pur şi simplu, vă veţi bucura de
fiecare linguriţă dimineaţa la micul dejun pe clătite, orez cu lapte etc).
Încep eu: mi-ar plăcea să refac prăjitura cu gem şi bezea, dar, în acelaşi
timp, vreau să mă bucur de gem şi aşa cum v-am spus mai sus: pe pâine prăjită
unsă cu unt.
Concursul durează până miercurea viitoare inclusiv (adică până
pe 2 decembrie), iar joi, pe 3
decembrie, voi anunţa câştigătorul cu ajutorul random.org.
Premiul va fi expediat
doar pe teritoriul României după terminarea concursului.
Mult succes tuturor! :)
Etichete: concurs, fara zahar, gem, giveaway, St. Dalfour